Overzicht van mijn Prive verzameling boeken over Reiki:    

 

Nr.

Jaar Aankoop datum Prijs ISBN Foto Boek Titel + omschrijving
1(8) = Uitgelezen 1993 27 jul 1997 6,- 90 202 0822 5 .Reiki - groeiboekje (Arie Luijerink)
Genezing door aanraking, een droom die al eeuwen leeft onder de mensen. Een droom die voor iedereen werkelijkheid kon worden dankzij de ontdekking - door dr. Mikao Usui - van de werking van universele levensenergie. Dr. Usui, die deze universele levensenergie Reiki noemde, ontwikkelde een methode waarmee men in korte tijd kan leren deze energie te ontvangen en door te geven voor geestelijke en lichamelijke genezing van zichzelf en van anderen.In het eerste deel van dit Reiki-groeiboekje wordt vooral ingegeaan op de vraag wat Reiki nu precies is, hoe het werkt, en hoe we het kunnen toepassen in ons dagelijks leven. Het bevat een schat aan informatie over het werken met Reiki en over de Reiki-cursus.
In het tweede gedeelte wordt aandacht besteed aan de psychologische achtergronden van het werken met Reiki. Door de praktische opzet, de nuchtere benadering en de beschreven oefeningen is het boekje zowel geschikt voor mensen die nog geen enkele ervaring hebben met Reiki, als voor diegenen die al een Reiki-cursus hebben gevolgd en behoefte hebben aan meer informatie en verdieping.
2(8) = Uitgelezen 1985 30 may 2011 4,- 90 202 3875 2 .Reiki de universele levensenergie (Bodo J. Baginski Shalila Sharamon)
De universele levensenergie voor totale genezing van onszelf en van anderen. Reiki is levensenergie, de energie van alle leven en de grondslag van genezing. reiki leer je niet. Je kunt haar van een ander ontvangen en zelf aan anderen geven. Met die energie kun je anderen zich laten ontspannen, hun pijnen verlichten en ziekten genezen, hen het gevoel geven lichamelijk en geestelijk compleet te zijn. Reiki brengt mensen weer in harmonie met zichzelf. reiki geeft wat je nodig hebt en gaat daarheen waar ze nodig is. Ze is tegelijk een vorm van zelfgenezing. Reiki werkt - eenvoudig en doeltreffend. Speciale vermogens of paranormale gaven zijn niet vereist. Bodo Baginski en Shalila Sharamon werken zelf al geruime tijd met Reiki. Ze beschrijven wat reiki is, hoe deze oude heelwijze herondtdekt werd, hoe je Reiki ontvangt, wat ze voor je kan doen en hoe je haar kunt gebruiken voor het gezond maken van mensen, dieren, planten en mineralen. ook geven ze veel nuttige adviezen en gaan ze uitgebreid in op de betekenis en achtergronden van een groot aantal ziektesymptomen. Reiki geven is heel praktisch methode voor behandeling en genezing van klachten en ziekten.
3(4) Nog Lezen           .

 

(1) = Niet uitgelezen (4) = Nog lezen (7) = Nog aan het lezen
(2) = Moeilijk te lezen (5) = erg veel oefeningen waar veel tijd voor nodig is. (8) = Uitgelezen
(3) = Na slag   (6) = Een zeer praktisch boek met 5 oefeningen die ik probeer elke dag te doen!  

Heeft Uw vragen & opmerkingen stuur me dan een mailtje.

Rene Gieltjes

Free Web Hosting